قوانین ثبت‌نام و نحوه پذیرش دانشجویان غیرایرانی اعلام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام ، اداره کل امور دانشجویان غیرایرانی سازمان اموردانشجویان شرط پذیرش و شروع به تحصیل دانشجویان غیرایرانی را ثبت نام در سامانه سراسری دانشجویان غیرایرانی عنوان کرد.

بنابراین گزارش دانشجویان غیرایرانی باید از طریق سایت www.saorg.ir اقدام به نام نویسی نموده کرده و جهت تائید صلاحیت عمومی و صدور روادید تحصیلی کد رهگیری دریافت نمایند.

همچنین با توجه به زمانبر بودن مراحل تمدید گذرنامه، کلیه دانشجویان غیرایرانی حداقل تا یک ماه قبل از انقضای اقامت باید نسبت به تمدید آن اقدام نمایند و در صورتی که گذرنامه آنان نیاز به تمدید اعتبار دارد حداقل شش ماه قبل از انقضای اعتبار گذرنامه، ابتدا باید نسبت به تمدید اعتبار آن اقدام نموده و سپس اقامت خود را تمدید کنند.