تقویم آموزشی

نکات مهم
۱) انتخاب واحد تنها توسط دانشجو و فقط در تاریخ های ذکر شده فوق صورت می پذیرد و طبق تقویم آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی این زمان به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود و دانشجویانی که در زمان مذکور به هر علت موفق به انتخاب واحد نشوند، ترم مهر برای آنها مرخصی تحصیلی منظور می گردد.

۲) براساس بخشنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی انجام انتخاب واحد برای دانشجو توسط واحد آموزش دانشگاه، ممنوع اعلام شده است. برهمین اساس هیچ تاریخی جهت انتخاب واحد حضوری دانشجو در دانشگاه اعلام نخواهد شد و زمان های اعلام شده در جدول فوق تنها فرصت انتخاب واحد می باشد.

۳) انتخاب واحد و پرداخت شهریه اینترنتی می باشد، لذا پرداخت شهریه خود را در زمان اعلام شده در سامانه هم آوا بعد از انتخاب واحد پرداخت نمائید. در صورت حذف دروس اخذ شده ی دانشجو توسط سامانه هم آوا به علت عدم پرداخت، کلیه عواقب آن به عهده دانشجو خواهد بود.

۴) همچنین زمان انتخاب واحد و ثبت نام دانشجویان (ترم یک) پذیرش مهر ۱۴۰۰ متعاقباً اعلام خواهد شد.