مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > تاکید بر هم افزایی علمی برای تحقق رسالت‌های مشترک بین دو نهاد

در دیدار سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با رئیس جهاددانشگاهی واحد ایلام مطرح شد:

تاکید بر هم افزایی علمی برای تحقق رسالت‌های مشترک بین دو نهاد

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان بر هم افزایی بین دو نهاد علمی برای تحقق کارهای ماندگار تاکید و اعلام همکاری کرد.

دکتر «منصور احمدی» در دیدار با رئیس جهاددانشگاهی واحد استان ایلام بر رسالت جهاد دانشگاهی به عنوان نهاد آموزشی و مهارتی تاکید کرد و گفت: دانشگاه جامع و جهاد دانشگاهی اهداف بسیار نزدیکی به همدیگر دارند که با داشتن مرکز آموزش علمی کاربردی به عنوان حلقه‌ی اتصال این دو مجموعه می‌توان هم افزایی بیشتری داشته باشیم تا منجر به فعالیت‌های ماندگار در استان نیز شود.

وی با اشاره به اینکه هدف دانشگاه جامع تزریق فارغ التحصیل بیکار به جامعه نیست، افزود: جامعه برای آموزش و مهارت آموزی نیاز به نظرسنجی دارد و باید به این مهم در رشته‌های آموزشی علمی کاربردی توجه شود.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ایلام خاطر نشان کرد: رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی اینن است که ۳۰ درصد دانشجویان را به سمت مهارت آموزی سوق دهد که در استان این میزان در ۱۰ درصد می‌باشد بنابراین باید تکنیک‌های لازم را برای تحقق این امر به کار گرفت و در این راستا انتظار بیشتری از جهاددانشگاهی برای توسعه رشته‌های مهارتی داریم.

احمدی تصریح کرد: علاوه بر افزایش کیفیت آموزش بر بهره‌مندی از اساتید مجرب و کاربلد تاکید داشته باشید.

وی ابراز امیدواری کرد: با همکاری این دو نهاد علمی در راستای حل مشکلات جامعه در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) و سیاست‌های ابلاغی در بیانیه گام دوم در حوزه علم و فرهنگ فعالیت‌های موثری انجام گیرد.

«سید غلامرضا حسینی» – عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی و رئیس واحد ایلام گزارشی از فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه‌های مختلف پژوهشی و فناورانه، آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اشتغال، راه‌اندازی مرکز جامع سلامت زنان، ایجاد خانه‌ی خلاق و نوآوری و راه‌اندازی مرکز اصلاح نژاد دام ارائه کرد و گفت: تاکید مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بر مهارت آموزی در حین تحصیل است و در سال تحصیلی جدید با بهره‌مندی از بستر فضای مجازی در کنار کلاس‌های حضوری این امر را محقق خواهیم کرد.