مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار فرهنگی > مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در ایلام برگزار شد

به گزارش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام؛ مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در ایلام با حضور ۱۶ تیم از دانشگاه‌های ایلام، آزاد اسلامی، پیام نور، فرهنگیان و علمی کاربردی در روزهای ۲۴، ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه در سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی دانشگاه ایلام برگزار شد.

از مجموع ۱۶ تیم شرکت کننده؛ دو تیم مربوط به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام و پارسیان (ایلام ۱) بود که تیم پارسیان از حضور در مسابقات انصراف داد و تیم ئاوات از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام پس از صعود از مرحله اول در جمع ۸ تیم قرار گرفت ولی به تیم دانشگاه ایلام باخت و از راهیابی به مراحل بالاتر بازماند.

در پایان این مسابقات دو تیم از دانشگاه ایلام و پیام نور به مرحله منطقه‌ای راه یافت.

گفتنی است مسابقات ملی مناظره دانشجویان هر ساله با شعار «مناظره؛ فرصتی برای یادگیری» با هدف ایجاد بستر برای کمک به توسعه فرهنگ گفت‌وگو برای دانشجویان برگزار می‌شود.