مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار فرهنگی > پیمان جاسمی دانشجوی نمونه کشوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، دار فانی را وداع گفت.

پیمان جاسمی دانشجوی رشته فناوری اطلاعات مرکز و مبتکر و نخبه رباتیک، دیشب بر اثر مشکلات ناشی از دیالیز دار فانی را وداع گفت.

پیمان جاسمی که دارای مقام چهارم جهانی ربات‌های جنگجو در نوزدهمین دوره مسابقات جهانی ربوکاپ روسیه در آبان ماه سال ۹۶، مقام سوم مسابقات علامه حلی در بخش مسیریاب ویژه در سال ۸۵، تیم برتر فنی در دانشگاه ایلام در سال استارتاپ های استان در سال ۹۵، آذر ماه ۹۶مقام اول طراحی سازه های اسکان انسان در سطح ماه از چهارمین دوره فستیوال علمی مالزی در کوالالامپور، دانشجوی سایسته سال ۹۸ دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور بود .

جاسمی آبان ماه ۹۷ صاحب مقام چهارم تیمی و مقام اول فنی فستیوال ورزش‌های الکترونیک موبایلی هندوستان، دی ماه ۹۷ مقام اول لیگ اختراعات دانشگاه ITموبایی هندوستان، سازه‌های فضایی در دی ماه ۹۷، مقام اول لیگ اختراعات و خودرو الکتریکی دانشگاه امیرکبیر در اسفند ماه ۹۷، قهرمان مسابقات جهانی ربوکاپ مالزی و صدها مقام برجسته دیگر بود.

شب گذشته وی بر اثر مشکلات و زحمات ناشی از دیالیز و مشکلات کلیوی و دو هفته بستری بودن در بیمارستان درگذشت.