به گزارش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام؛ دکتر «وحید احمدی» در کارگاه مشاوره قبل، حین و بعد از ازدواج که در محل سالن جلسات دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ایلام برگزار شد ازدواج را مکانی اشتراکی عنوان کرد که با توافق طرفین تصمیم‌ها گرفته می‌شود و زندگی به پیش می‌رود و اگر این اشتراکات وجود نداشته باشد در مسیر زندگی یا به صورت عاطفی طرفین از هم دور می‌شوند یا طلاق می‌گیرند

در این کارگاه عنوان شد که فرد براساس نیازهایی که دارد به سراغ ازدواج می‌رود و برای تحقق این نیازها به روابطی که با افراد ایجاد می‌کند، نیازمند است بنابراین برای یک انتخاب درست باید آگاهانه تصمیم بگیرید و در این مسیر باید زمان بگذارد تا به شناخت درست برسند و تنها و تنها براساس احساسات تصمیم به ازدواج نگیرند.

این کارگاه مورد استقبال دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام واقع شد.