مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار آموزشی >  برنامه زنده اینستاگرامی منظره نگاری در عکاسی در دنیای مدرن در صفحه مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام برگزار شد.

برنامه زنده آموزشی رایگان با موضوع “منظره نگاری در عکاسی در دنیای مدرن ” برای دانشجویان و علاقمندان به هنر عکاسی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام برگزار گردید.

این کارگاه که توسط مهندس “محمد زرقی ” عضو هیئت علمی و مدیر گروه عکاسی دانشکده هنر دانشکاه نیشاپور برگزار شد مورد استقبال دانشجویان عکاسی و سایر رشته‌های آموزشی قرار گرفت.