برنامه کلاسی نیمسال دوم 1400-1401

برنامه کلاسی نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۴۰۱

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند؛ کلیه کلاس های مرکز از روز شنبه ۷ اسفندماه ۱۴۰۰ طبق برنامه هفتگی درج شده در وبسایت مرکز در سامانه آموزشی جهاد دانشگاهی(امجد) برگزار می گردد.

لازم به توضیح است در صورت تشکیل کلاس های حضوری مطابق با دستورالعمل ستاد کرونا و ستاد دانشگاه متعاقبا اطلاع رسانی می شود.

لذا حضور کلیه دانشجویان مطابق با برنامه هفتگی و دستورالعمل ابلاغی در کلاس های مرکز الزامی است.

لازم به توضیح است حضور و غیاب، ارایه جزوات آموزشی و تکالیف، در کلاس های مجازی صرفا از طریق سامانه یادگیری الکترونیک مرکز “امجد” میباشد.

همچنین کلاسهای عملی گروه طراحی دوخت، گرافیک و نقاشی به صورت حضوری با حفظ رعایت موارد بهداشتی برگزار خواهد گردید.

نشانی سامانه امجد :  https://lms.jd.ir

نام کاربری :  کدملی

رمز عبور  :  کدملی

توصیه ها :
۱) هنگام وارد کردن نام کاربری و رمز حتماً کیبورد بر روی حالت انگلیسی (En) قرار داشته باشد.
۲) در صورت داشتن صفر ابتدای کدملی آنها را درج نمائید.
? خواهشمند است قبل از ورود به سامانه حتماً فیلم آموزشی درج شده در کانال های مرکز را مشاهده فرمایید.

? کانال مرکز در تلگرام (ilamiast@)

در صورت بروز هرگونه مشکل از طریق تلفن مرکز ۰۸۴۳۲۲۳۲۵۶۸ با کارشناس مرکز ارتباط برقرار نموده تا در صورت وجود مشکل در مرکز،  پیگیری شود.

? درصورت بروز مشکل در ورود به کلاس، عدم وجود کلاس در سامانه، دانشجویان موظف به رفع مشکل (در تلفن همراه، تبلت، لپ تاپ و با کامپیوتر خود) جهت ورود به کلاس درس طی هفته اول آموزشی به طریق مقتضی می باشند.

بدیهی است عدم حضور دانشجو در کلاس درس منجر به درج غیبت در کلاس بوده، عدم امکان ورود به سامانه تحت هر عنوان،  دلیل  عدم درج غیبت  در کلاس نمیباشد.

کاردانی نرم افزار

کاردانی طراحی دوخت