مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار فرهنگی > برگزاری تور یک روزه دانشجویی در موزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایلام

به گزارش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام؛ دانشجویان ترم اول طراحی دوخت و روابط عمومی در راستای درک بهتر واحدهای درسی جامعه شناسی فرهنگی و فلسفه پوشش از موزه میراث فرهنگی بازدید کردند.

گفتنی است به جهت آشنایی بیشتر دانشجویان با فرهنگ سنتی ایلام و نحوه زیست سنتی از زندگی ساده در سیاه چادر تا پخت غذا و شیوه دامداری و همچنین آداب عروسی، زیور آلات سنتی مانند لباس عروس و داماد و لباس مردانه و زنانه طوایف مختلف ایلام و حتی وسایل جنگ و شکار و آشنایی با والیان پشتکوه و ازدواج های آنها و نحوه استقرارشان در ایلام کنونی تا لباس و پوشش والیان و حتی همسران آنها بازدید از موزه میراث فرهنگی شکل گرفت.