مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار فرهنگی > برگزاری وبینار «میقات» در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام

وبینار «میقات» به مناسبت هفته بسیج توسط مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام برگزار شد.

این وبینار همزمان با هفته بسیج و در آستانه برگزاری کنگره شهدای استا ایلام با سخنرانی مهندس «خدابخش داودی نصر» رزمنده بسیجی و جهادگر هشت سال دفاع مقدس و از مدرسان این مرکز برگزار شد.

داودی نصر در این وبینار با پیشقراول خواندن بسیج در همه عرصه‌ها گفت: همچنان که در بازی فوتبال دفاع آخر نقش تعیین کننده ای در دفاع از تیم و جمع کردن حملات حریف دارد می‌توانیم بسیج را به تعبیری دفاع آخر انقلاب اسلامی بنامیم.

وی جهادئ دانشگاهی را در عرصه علمی، جهاد سازندگی را در عرصه خدمت رسانی، بسیج را در همه عرصه‌ها مصداق بسیج دانست و گفت: انقلاب اسلامی نیازمند حضور بسیج در همه عرصه‌هاست.