مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار آموزشی > برگزاری ورکشاپ چاپ در حاشیه نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی ایلام

/نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان ایلام/

به گزارش مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد ایلام؛ یکی از رویدادهای برگزار شده در نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌ها؛ اجرای ورکشاپ چاپ بر روی پارچه با حضور دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام و دانش آموزان هنرستان کوثر توسط مدرس گروه هنر خانم «لیلا رشنوادی» و مدرسین گروه طراحی دوخت و تکنولوژی لباس، خانم‌ها «زینب بشارنیا» و «مریم کریمی» برگزار شد.

برگزاری کارگاه‌های این چنینی شرایطی را برای دانشجو فراهم می‌کند تا با بهره‌گیری از خلاقیت و نوآوری در صنعتی که در حال تغییر است هویت و برند مشخصی را برای خویش فراهم کند و به این شکل در بین رقیبان متمایز شود. در این راستا در طول ترم تحصیلی ورکشاپ‌های متعددی در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد ایلام برگزار می‌شود.