مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار آموزشی > برگزاری ژوژمان عملی مبانی، طراحی، ابزار و مواد نقاشی در محل مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام؛ به همت گروه آموزش نقاشی و گرافیک جهاد دانشگاهی واحد ایلام، فعالیت‌های عملی دانشجویان مقطع کاردانی نقاشی با عنوان «طراحی پایه» و «ابزار و مواد نقاشی» به نمایش درآمد و در این نمایشگاه مدرسین دوره ضمن ارزیابی و تحلیل آثار دانشجویان، ایرادات را عنوان کرده تا دانشجویان نقص طرح‌ها را برطرف کنند.

«لیلا رشنوادی» – مدیر گروه نقاشی و گرافیک مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد ایلام گفت: رشته‌ی نقاشی که برای اولین بار در مقطع کاردانی از سوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی به صورت علمی و تخصصی در حال آموزش است؛ به دنبال آموزش دقیق و درست در واحدهای پایه‌ی و انتقال اصول علمی به دانشجویان برای گذراندن واحدهای درسی بعدی است.

وی افزود: دانشجویان با آموزش دروس «طراحی پایه» و «ابزار و مواد نقاشی» می‌توانند با مبانی و ابزارهای طراحی، ترکیب بندی، شیوه‌ها و اصول مختلف طراحی آشنا شوند همچنین با متریال‌های مختلف نقاشی، انواع ابزار و مواد نقاشی، بوم سازی، و نحوه استفاده از رنگ‌های طبیعی جهت رنگ‌آمیزی روی مقوا آشنا شدند.

رشنوادی با اشاره به اینکه دانشجویان اطلاعات پایه هنرهای تجسمی را آموزش می‌بینند، خاطر نشان کرد: آثار یکی از واحدهای درسی گروه گرافیک با عنوان «مبانی فرم و طرح» نیز در این ژوژمان به نمایش دارآمد که در این آموزش دانشجویان چه به صورت دستی و چه دیجیتال طرح‌ها را آماده کرده و در معرض دید دانشجویان قرار داده بودند.