مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار پژوهش > برگزاری کارگاه آموزشی کارآفرینی و خلاقیت ویژه جمعی از دانش آموزان هنرستان‌های ایلام

به گزارش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام؛ کارگاه آموزشی کارآفرینی و خلاقیت با تدریس مهندس یونس میرزایی- معاون فناوری جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام برای دانش آموزان مقطع متوسطه برگزار شد. در این کارگاه؛ مقوله کارآفرینی در ابعاد اجتماعی و فرهنگی و همچنین موانع توسعه کارآفرینی و عدم رغبت جوانان به کار تولیدی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین در حاشیه این کارگاه آموزشی و تخصصی به سوالات و ابهامات جوانان علاقه‌مند به مباحث کارآفرینی پاسخ داده شد و شرکت کنندگان پیرامون موانع موجود، حمایت مسئولان و اقدامات مؤثر بر رفع چالش‌های حوزه کارآفرینی بحت و تبادل نظر کردند.

لازم به ذکر است برگزاری رویدادهای «دوشنبه‌های کارآفرینی» با همکاری پژوهش سرای دانش آموزی به ریاست مهندس نبوی‌نژاد در دست اجرا است.