مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار پژوهش > تقدیر رئیس شورای شهر ایلام از برگزاری دومین استارتاپ مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام

رئیس شورای شهر ایلام از برگزاری دومین استارتاپ صنایع دستی و دوخت سنتی توسط مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام تقدیر کرد.

سعید انوری‌پور رئیس شورای شهر ایلام با ارسال تقدیرنامه ای از زحمات بی شائبه رئیس و کارکنان مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام به خاطر برگزاری دومین استارتاپ صنایع دستی و دوخت‌های سنتی در ایلام تقدی کرد.

در این تقدیرنامه آمده است: این لوح به پاس تلاش‌های بی‌شائبه جنابعالی در برگزاری دومین استارتاپ صنایع دستی و دوخت سنتی (هه بر) که در تاریخ ۱۸ لغایت ۲۰ بهمن ماه برگزار گردید تقدیم می دارد.