نمایشگاه هنرهای تجسمی فجر استان ایلام روز چهارشنبه دوازدهم بهمن ماه همزمان با آغاز دهه مبارک فجر افتتاح و ۱۶ بهمن ماه نیز به کار خویش پایان می‌دهد.

به گزارش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد ایلام؛ این نمایشگاه با مشارکت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام، حوزه هنری استان ایلام، سازمان بسیج هنرمندان استان ایلام و سازمان فرهنگی ورزشی و اجتماعی شهرداری ایلام برپا شده است.

تعداد ۱۰۰ اثر هنری در رشته‌های نقاشی، خوشنویسی،کاریکاتور، عکاسی، حجم، تصویرسازی و گرافیک (پوستر) از ۱۶ هنرمند، در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است که مدرسین گروه هنر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی با ۱۲ اثر  متشکل از آثار نقاشی، عکاسی و گرافیک در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند.

همچنین دکتر «محمد پاکزاد» رییس جهاد دانشگاهی ایلام به همراهی جمعی از کارکنان از آثار به نمایش آمده در نمایشگاه هنرهای تجسمی فجر استان بویژه آثار مدرسین مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام بازدید کردند.