«شیما محمدی‌نیا» دانشجوی رشته تربیت مربی قرآن مرکز آموزش علمی کاربدی جهاددانشگاهی ایلام دانشجوی نمونه مهارتی سال ۱۳۹۹ در سطح استان ایلام شد.
کسب مقام دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام
متن تقدیرنامه از سوی محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به شرح زیر است:

پیشرفت و آبادانی کشور و توسعه مرزهای دانش و فناوری در گرو تلاش و همت عزیزانی است که توانائی‌هایشان را باور داشته و افکار و اندیشه‌های خود را با مهارت در آمیخته و با رویکردی کاربردی به مسایل علمی، آن را در حیطه عمل به کار می‌بندند.

دست یابی افتخارآمیز شما به عنوان دانشجوی نمونه مهارتی سال ۱۳۹۹ در سطح استان ایلام را صمیمانه تبریک گفته، رجاء واثق دارم با وجود دانشجویان متعهد و فرهیخنه‌ای همچون شما، در آینده‌ای نه چندان دور جلوه‌های جدیدی از تحقق توانمندی‌های دانشگاه جامع علمی کاربردی را در عرصه‌های مختلف علم، مهارت و فناوری خواهیم بود.