مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار آموزشی > رئیس مرکز خبر داد: پذیرش دانشجو در۲۲ رشته در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام

ایسنا/ایلام رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام از پذیرش بدون آزمون دانشجو در نیمسال اول ۱۴۰۲-۱۴۰۱ خبر داد.

«شهریار رستمی»  در گفت و گو با ایسنا، با اعلام این خبر، اظهار کرد: تجهیزات پزشکی، روابط عمومی، تکنولوژی آموزشی، تولید محتوای دیجیتال، نقاشی، معماری، مترجمی زبان، کمک کارگردانی، گرافیک، حقوق، گیاهان دارویی، عکاسی، طراحی لباس و نرم‌افزار کامپیوتر رشته های کاردانی است که علاقمندان می‌توانند به صورت بدون آزمون در آنها پذیرش شوند.

پذیرش دانشجو در۲۲ رشته در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام

وی افزود: رشته های مقطع کارشناسی نیز شامل  تجهیزات پزشکی، روابط عمومی، مترجمی زبان، گرافیک، حقوق، گیاهان دارویی، فناوری اطلاعات و طراحی لباس است.

رئیس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام خاطرنشان کرد: عدم نیاز به مدرک پیش دانشگاهی و پذیرش با هر نوع مدرک دیپلم یا فوق دیپلم، استفاده از وام دانشجویی، امکان تقسیط شهریه تحصیلی و دریافت کمترین شهریه در بین دانشگاهها از جمله مزایای تحصیل در این مرکز است.