مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار فرهنگی > سخنرانی با عنوان «مروری بر کتاب آیینه جادو» در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام برگزار می‌شود.

به مناسبت عروج سید شهیدان اهل قلم و هنرمند فرزانه، حاج سید مرتضی آوینی

به مناسبت عروج سید شهیدان اهل قلم و هنرمند فرزانه، حاج سید مرتضی آوینی؛ نویسنده ی توانا، راوی با صفای روایت فتح، سردبیر مجله ی ادبی و هنری سوره و مسؤول واحد تلویزیونی حوزه ی هنری سخنرانی با عنوان « مروری بر کتاب آیینه جادو » در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام برگزار می‌شود.
این سخنرانی با همکاری سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی ایلام و دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان بصورت مجازی بر روی سامانه امجد برگزار خواهد شد. محور سخنرانی نقد و بررسی کتاب آیینه جادو اثر شهید حاج سید مرتضی آوینی می باشد.
سخنران این نشست‌ حجت الاسلام و المسلمین حیدری پور از قم  است . سخنرانی روز دو شنبه ۲۱ فرودین ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۱۱ به مدت یک ساعت برگزار می شود.
نشانی مجازی این سخنرانی در سامانه امجد amjad.jde.ir/il با رمز عبور ilam1401