مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار فرهنگی > “سیزدهمین ماه سال” برنده جایزه برترین فیلمنامه در جشنواره بین المللی اسپانیا شد.

مدرس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام برنده جایزه برترین فیلمنامه در جشنواره بین المللی اسپانیا

“سیزدهمین ماه سال” که به بخش مسابقه نهمین دوره جشنواره بین المللی اسپانیا راه یافته بود برنده جایزه برترین فیلمنامه در جشنواره شد.
فیلم “سیزدهمین ماه سال” به نویسندگی وکارگردانی وحید اسلامی فیلم ساز و کارگردان ایلامی و از مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام، به بخش مسابقه نهمین دوره جشنواره بین المللی one shot teressa city of film اسپانیا راه یافته بود در بخش فیلمنامه نویسی برنده این جشنواره بین المللی شد.
این فیلم در بین ۱۷۰۰ فیلم رسیده به جشنواره موفق شد به بخش مسابقه راه یابد و در بخش فیلمنامه نویسی برنده این جشنواره بین المللی شد.
این جشنواره از بیست و یکم تا بیست و هفتم اکتبر ۲۰۲۰ در کشور اسپانیا برگزار شد.
جشنواره فوق به عنوان ورودی اسکار محسوب می شودو برندگان به صورت مستقیم به انتخابی اسکار ۲۰۲۱ راه پیدا می کنند.
اوات فیلم ” awatfilms ” پخش جهانی فیلم را برعهده گرفته است.
وحید اسلامی از کارگردانان و فیلمسازان ایلامی است.