مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار فرهنگی > «ماهر» به مرحله دوم مسابقات مناظره دانشجویان استان ایلام راه یافت

موفقیت تیم دانشجویی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در مسابقات ملی مناظره

«ماهر» به مرحله دوم مسابقات مناظره دانشجویان استان ایلام راه یافت

تیم «ماهر» از مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام با شکست دادن تیم دانشگاه پیام نور به مرحله دوم مسابقات مناظرات دانشجویی استان ایلام راه یافت.

تیم ماهر متشکل از چهادر نفر از دانشجویان رشته‌های طراحی دوخت و کامپیوتر این مرکز با شرکت در دهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان استان ایلام که توسط جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام در دانشگاه ایلام برگزار می شود موفق شد در مرحله اول مسابقات مناظره، تیم دانشگاه پیام نور ایلام را شکست دهد و به مرحله دوم راه پیدا کند .

موفقیت این تیم در راهیابی به مرحله دوم مسابقات استانی با توجه به فرصت کم مطالعاتی و تحقیقاتی این تیم و فشردیگ مسابقات به گونه ای که این تیم در یک نیم روز دو مسابقه سنگین با تیم‌هایی از دانشگاه‌های ملی در استان داشته است، قابل تقدیر است.

تیم ماهر متشکل از خانم‌ها زینب رضایی، فاطمه مبارکی، سارا کاظمی و مریم کاظمی هستند.