مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار آموزشی > مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی توان تبدیل شدن به شرکت دانش بنیان را دارد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام در بازدید از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام و تقدیر از فضا و تجهیز واحد به زیرساخت‌های متناسب با رشته‌های مهارتی، گفت: مهارت آموزی شرایط را برای تشکیل تعاونی‌ها و حرکت به سوی تشکیل شرکت‌های دانش بنیان فراهم می‌کند.

به گزارش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام؛ «نورالدین الیاسی»، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام با حضور در جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام ضمن بازدید از فضای فیزیکی، تجهیزات و زیرساخت‌های مرکز آموزش علمی کاربردی واحد، اظهار کرد: تجارب و فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در زمینه آموزش، کارآفرینی، اشتغال و نوآوری و همچنین  آشنایی با فنون جدید بازاریابی و فروش می‌تواند زمینه‌ی توسعه تعاونی‌ها را در رشته‌های مهارتی فراهم کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام ضمن تاکید بر مهارت آموزی و نقش آن در توسعه کسب و کار خاطر نشان کرد: مهارت آموزی حرکت به سوی راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان است و امیدواریم در این مرکز آموزشی شاهد رشد و پرورش ایده‌های خلاقانه بر مبنای دانش در امر کسب و کار باشیم.

وی تصریح کرد: فراگیری مهارت‌هایی نظیر ارتباط مؤثر، فن بیان، تولید محصول بر مبنای نیاز بازار و آشنایی با تعاونی‌ها و فنون جدید توسعه کسب و کار در اولویت دوره‌های آموزشی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی باشد تا بتوان در حوزه کسب و کار و بهره‌گیری از تجارب مشترک موجب رشد و ارتقاء تعاونی‌ها و هدایت آنها به سمت دانش‌بنیانی شد.

گفتنی است در این دیدار مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام نیز گزارشی از فعالیت‌ها و ظرفیت‌های این واحد ارائه کرد.