مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار آموزشی > نشست رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام با مدرسان گروه روابط عمومی

نشست رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام با مدرسان رشته روابط عمومی و جامعه‌شناسی مرکز برای به منظور ارتقای سطح علمی و مشارکت بیشتر دانشجویان برگزار شد.
«شهریار رستمی» رئیس مرکز آموزش علمی کابردی جهاد دانشگاهی ایلام در این نشت ضمن تقدیر از تلاش مدرسان رشته روابط عمومی بر نقش مدرسان در مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان و کار علمی و ارتقای درسی این رشته تأکید کرد.
تأکید بر انجام کار پژوهشی، استفاده از ظرفیت های فرهنگی جهاد دانشگاهی همچون مرکز فعالیت های قرآنی دانشگاهیان جهاد دانشگاهی و خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا و همچنین خبرگزاری قرآنی و سازمان دانشجویان از موضوعات دیگر این نشست بود.