نشست مشترک مدیر آموزشی و پژوهشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام و گروه هنر با مدیران و هنر آموزان هنرستان عفاف شهر ایلام

روز سه شنبه ۳۰/۰۱/۱۴۰۱ نشستی با حضور مدیر آموزشی و پژوهشی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام به همراه مدرسین گروه هنر، مدیر و معاونین و هنر آموزان هنرستان دخترانه عفاف شهر ایلام برگزار گردید.

در این نشست که با هدف تعامل بیشتر ما بین هنرستان‌های شهر ایلام و مرکز برگزار شد بر ظرفیت و امکانات مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی و رشته های دانشگاهی آن تاکید گردید.

همچنین در این نشست «مجتبی حاجی‌نیا» مدیر آموزشی و پژوهشی مرکز شرایط ادامه تحصیل هنرآموزان را در دانشگاه جامع علمی کاربردی و مرکز آموزش تشریح کرد.

گفتنی است در ادامه رشته‌های دایر در مرکز توسط اساتید گروه هنر معرفی گردید و در پایان به سوالات هنرجویان پاسخ داده شد.