وبینار «توسعه و مبانی تمدن غرب» از دیدگاه شهید آوینی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام برگزار شد.
این وبینار در روز ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۰ با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین عباس حیدری پور از شهر قم، برگزار شد و سخنران ابتدا به بررسی ابعاد شخصیتی آن شهید پرداخت.
بخش دوم سخنرانی مربوط به بررسی آثار و کتب شهید آوینی بود که در آن کتب شهید معرفی شدند و در خصوص هر کتاب توضیحات کافی ارائه شد.
بخش سوم این سخنرانی مجازی به خوانش و توضیح بخشی از یکی از مقالات شهید آوینی با عنوان آخرین دوران رنج اختصاص داشت.