گروه هنر مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام برگزار کرد:

ورکشاپ طراحی فیگور و چهره با بهره‌گیری از تکنیک پاستل

کارگاه آموزشی طراحی فیگور و چهره با تکنیک پاستل در محیط سالن انتظار مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام برگزار شد.

به گزارش واحد فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام؛ ورکشاپ یک روزه طراحی فیگور و چهره با بهره‌گیری از تکنیک پاستل توسط «سید یحیی عبدیا» از هنرمندان مطرح استان برگزار شد.

در تشریح این هنر باید گفت؛ پاستل از رنگدانه‌های پودری به هم چسبیده تشکیل شده که برای مابقی مدیوم‌های نقاشی هم به کار می‌رود. پاستل‌ها مدیوم‌های بسیار حساسی هستند که برای فیگور و چهره به کار می‌روند.

دلیل این موضوع مات بودن و نرمی آنهاست که برای بافت‌های ظریف و رنگ پوست مناسب می‌باشد. پاستل یک کاربرد مشخص ندارد و برای هر سبک یا سوژه‌ای در نقاشی مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین طریقه استفاده و دردست گرفتن پاستل همانند مداد است.

می‌توانید با بکارگیری پاستل، لایه‌های تقریبا شفاف رنگ پوست را بسازید و از آن برای کشیدن قسمت‌هایی که رنگ روشن و قوی دارند استفاده کنید. کار کردن با پاستل به ترکیبی از مهارتهای حرفه ای طراحی و نقاشی نیاز دارد.