شهریار رستمی رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام اعلام کرد

پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام و به نقل از ایسنا ایلام رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام گفت: پذیرش بدون آزمون مرحله تکمیل ظرفیت در دوره‌های کاردانی و کارشناسی از ۱۷ دی‌ماه آغاز شده است و به مدت یک هفته ادامه خواهد داشت.

«شهریار رستمی» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پذیرش بدون آزمون مرحله «تکمیل ظرفیت» در دوره‌های کاردانی شامل رشته‌های نرم افزار کامپیوتر، گردشگری، تربیت مربی قرآن، روابط عمومی و امور فرهنگی و دوره کارشناسی در رشته‌های فناوری اطلاعات، گیاهان دارویی، مترجمی زبان، طراحی دوخت، گرافیک و رشته عکاسی در هر دو مقطع کاردانی و کارشناسی در بهمن ۹۹ از امروز ۱۷ دیماه آغاز شده است.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام افزود: داوطلبان متقاضی تحصیل در کد رشته‌های مذکور می توانند برای اطلاع از چگونگی ثبت نام، مطابق برنامه زمانبندی اعلامی از سوی سازمان سنجش آموزش کشور از روز سه شنبه ۱۶ دی‌ماه برای مقاطع کاردانی و از روز ۱۷ دیماه برای مقاطع کارشناسی به مدت یک هفته به مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام واقع در بلوار تعمیرکاری، خیابان فدائیان اسلام مراجعه نمایند.

وی تاکید کرد: پذیرش دانشجو در این مرحله بدون آزمون بوده و صرفا بر اساس علاقمندی داوطلبان و سوابق تحصیلی آنان در کد رشته محل کاردانی و کارشناسی ناپیوسته صورت می‌پذیرد.

گفتنی است جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره‌های ۰۸۴۳۲۲۳۲۵۶۸ یا ۰۸۴۳۲۲۴۳۵۷۰ تماس حاصل فرمایید.