مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > پذیرش دانشجو در ۱۷ رشته در مرکز آموزش علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی ایلام برای ترم بهمن ۱۴۰۱

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام از پذیرش بدون آزمون دانشجو در دوره‌های کاردانی و کارشناسی نیمسال دوم تحصیلی ۱۴۰۱ در این مرکز خبر داد.

به گزارش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام؛ «شهریار رستمی»- رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اظهار کرد: پذیرش بدون آزمون دانشجو برای نیمسال دوم امسال در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام، در ۱۷ کد رشته مقطع کاردانی و کارشناسی  از  ۴ دیماه شروع و تا ۱۷ این ماه ادامه دارد.

وی گفت: این مرکز در مقطع کاردانی در رشته‌های کاردانی حقوق، دوخت و تکنولوژی لباس، روابط عمومی، تولید محتوای دیجیتال، گرافیک، عکاسی، نقاشی، کمک کارگردانی،گیاهان دارویی، تجهیزات پزشکی و نرم‌افزار دانشجو می‌پذیرد.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام خاطرنشان کرد: در مقطع کارشناسی نیز دانشجویان و علاقه‌مندان می‌توانند در رشته‌های کارشناسی حرفه‌ای حقوق ثبت اسناد و املاک، روابط عمومی، مهندسی فناوری اطلاعات، طراحی دوخت، گرافیک و گیاهان دارویی ثبت نام کنند.

رستمی تصریح کرد: این مرکز با بکارگیری اساتید مجرب و متعهد و همچنین کادر آموزشی توانمند و فضای آموزشی مجهز شامل سایت کامپیوتر، کارگاه آموزشی، کتابخانه، مرکز نوآوری و… مکان مناسبی برای علاقه مندان به ادامه تحصیل دانشجویان خواهد بود.

وی تاکید کرد: دانشجویان و علاقه‌مندان می‌توانند جهت مشاوره و ثبت نام به مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام به نشانی بلوار تعمیرکاری، خیابان فدائیان اسلام مراجعه و یا با شماره تلفن ۳۲۲۳۲۵۶۸ تماس حاصل فرمایند.