مرکز نوآوری صنایع دستی برگزار کرد؛

کارگاه آموزشی الگوسازی برای تولید

مرکز نوآوری صنایع دستی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام اقدام به برگزاری دوره آموزشی الگوسازی و تبدیل آن به الگوی تولیدی نمود که مورد توجه دانشجویان و متقاضیان آزاد شد.

به گزارش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام؛ در این ورکشاپ یک روزه، دانشجویان با الگو به عنوان پایه و اساس کار تولید آشنا شدند و به درک درستی از مفهوم الگوسازی و روش‌های تبدیل حجم به سطح با بکارگیری تکنیک‌های خلاقانه رسیدند.

در این کارگاه که توسط «سهیلا خسروی‌نژاد» تدریس شد سایز به سایز کردن الگو آموزش داده شد و بر روی این نکته تاکید شد که با کسب مهارت در این زمینه می‌توان حتی در صورت پیچیدگی طرح، در حین پیاده‌سازی و توجه به خلاقیت و ایده‌های متفاوت فرایند تبدیل بر روی سطح کاغذ انجام شود.

هدف از برگزاری کارگاه آموزشی «الگوسازی برای تولید» سوق دادن دانشجویان به سمت تولید و ورود به بازار کار بوده است.