مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار آموزشی > کلاس‌های مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام حضوری برگزار می شود

کلاس‌های حضوری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام

کلاس‌های مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام حضوری برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی شهریاررستمی رییس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام ضمن تبریک سال نو  و همچنین آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان گفت: با توجه به مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا کلیه کلاس‌های این مرکز از روز گذشته به صورت حضوری برگزار شده است.

دانشجویان برای حضور در کلاس‌های دانشگاه‌، حتما باید دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند.

وی تاکید کرد:  رعایت بهداشت فردی مناسب، فاصله گذاری  اجتماعی، استفاده از ماسک و تهویه مناسب به صورت کامل در برگزاری کلاس‌های مرکز رعایت خواهد شد.