مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار پژوهش > گفت و گو با دانشجوی نمونه‌ مهارتی سال دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان ایلام

ایسنا/ایلام دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام ، دانشجوی نمونه مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در سال ۱۳۹۹ شد.
«شیما محمدی‌نیا»، دانشجوی رشته تربیت مربی قرآن که به عنوان دانشجوی نمونه مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان معرفی شده است، در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: با اینکه کارشناسی خود را در رشته مدیریت گرفته‌ام، اما با توجه به علاقه‌ و سابقه فعالیت‌هایم، دوره کاردانی تربیت مربی قرآن را در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام گذراندم و توانستم با جدیت در فعالیت‌ها به عنوان دانشجوی نمونه مهارتی در سال ۱۳۹۹ انتخاب شوم.
وی گفت: مهارت زندگی کردن با قرآن و انس گرفتن با این کتاب زندگی نعمتی است که باید انسان خود را در مسیر آن قرار دهد.
محمدی‌نیا تصریح کرد: اگر فردی در محیط خانواده خود قرآن خواندن را شروع کند و این رویه را در بین دوستان و آشنایان ترویج کند، بزرگ‌ترین خدمت را به قرآن کرده است.
این دانش‌آموخته رشته تربیت‌مربی قرآن، بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای ترویج آیات وحی تأکید کرد و گفت: جامعه به شدت تشنه و نیازمند فرهنگ قرآنی است و اگر فعالان فضای مجازی با همکاری و همفکری کارشناسان و اساتید فن بتوانند هر روز یک آیه را با ترجمه و تفسیر مختصر به مخاطبان ارائه کنند، به نوبه خود برنامه اصلی زندگی را پیش روی آنها گذاشته‌اند که کاری ماندگار خواهد بود.