مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > معرفی دوره کاردانی دوخت و تکنولوژی لباس

کاردانی حرفه‌ای دوخت و تکنولوژی لباس به عنوان یک رشته مهارتی در زیر گروه فرهنگ و هنر و با هدف تربیت نیروی انسانی با توانایی ایفای نقش عملی و اجرایی و سرپرستی در بخش های مختلف کارگاه ها و کارخانجات تولید پوشاک علاوه بر دوخت لباس، طراحی شده است.

طول دوره ساختار و دروس تخصصی

این دوره مجموعه ای از دو روش نظری و مهارتی است که دانشجو با گذراندن ۷۰واحد درسی شامل دروسی از قبیل الگوسازی لباس بانوان، الگوسازی لباس آقایان، دوخت لباس اجتماع بانوان، دوخت لباس مجلسی بانوان، دوخت لباس خانه بانوان، دوخت لباس اجتماع آقایان و دوخت لباس مجلسی آقایان، می تواند در طول دوسال آن را به اتمام برساند.

آینده شغلی

فارغ التحصیلان این رشته می‌توانند در حرفه هایی از جمله الگوساز و طراح دوخت،مدل ساز الگوی لباس، کاردان تولید لباس، کاردان امور آموزشگاه های خیاطی، دوخت لباس به صورت تک دوزی و سری دوزی، دوزنده انواع پوشاک بانوان و آقایان مشغول به فعالیت شوند.

سرفصل دروس

عنوان و تعداد واحد رشته