مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > معرفی دوره کارشناسی طراحی و الگوسازی پوشاک-لباس مجلسی و خانگی

دوره کارشناسی حرفه ای طراحی و الگوسازی پوشاک گرایش لباس مجلسی و خانگی در جهت تربیت افرادی با توانایی های طراحی و الگوسازی، برش و دوخت لباس و تقویت استعدادهای نهفته دانشجویان برپایه فرهنگ و سنتهای ایرانی و اسلامی برنامه ریزی گردیده است.

طول و ساختار دوره

دوره کارشناسی حرفه‌ای مبتنی بر نظام واحدی و متشکل از مجموعه‌ای از دروس نظری و مهارتی است و با توجه به قابلیت‌ها و مهارت‎های مشترک و حرفه‌ای به ۲ بخش آموزش در مرکز و آموزش در محیط کار تقسیم می شود. مجموع واحدهای هر دوره بین ۶۷ تا ۷۱ واحد است.

آینده شغلی

از جمله مشاغل پیش‌روی دانش‌آموختگان این رشته می توان به طراحی لباس، طراحی و دوخت پوشاک مجلسی و خانگی، مدل‌سازی و الگوسازی لباس، کارشناسی آموزشگاه خیاطی اشاره کرد.

سرفصل دروس

عنوان و تعداد واحد رشته