دانشگاهیان استان ایلام حد فاصل معاونت دانشجویی دانشگاه ایلام تا مزار شهدای گمنام را راهپیمایی کرده و با شعارهای کوبنده، جنایت هولناک در شیراز و هنک حرمت به حرم امامزاده احمد بن موسی (ع) را محکوم کردند.

به گزارش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام؛ جمعی از کارکنان و دانشجویان دانشگاه‌های ایلام، ضمن محکوم کردن این اقدام ناجوانمردانه تروریستی و اعلام همدردی با خانواده‌های شهدا و مجروحان، برخورد قاطع دستگاه‌های امنیتی و قضایی با اغتشاشگران و برهم زنندگان نظم و امنیت کشور را خواستار شدند.

در جریان این مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین غیاثی مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام، با بیان اینکه در جریان حوادث اخیر جبهه استکبار، نفاق و صهیونیسیم آشکارا در برابر جبهه انقلاب اسلامی صف آرایی کرده است، اظهار داشت: دشمن با تمام قدرت به میدان آمده تا با ترویج فرهنگ منحط غربی و گمراه کردن جوانان، ولایت فقیه را بعنوان  نقطه امید مردم و ستون اصلی انقلاب اسلامی مورد هدف قرار دهد، تا به اهداف شوم خود دست پیدا کند.

حجت‌الاسلام و المسلمین غیاثی با بیان اینکه با هوشیاری مردم و جوانان نقشه دشمنان با شکست مواجه خواهد شد، گفت: علیرغم توطئه پیچده و تبلیغات گسترده دشمنان، ان شاءلله این پروژه هم با شکست روبرو خواهد شد.

مسئول دفاتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان ایلام با  اشاره به هوشیاری و در صحنه بودن جامعه دانشگاهی برای حراست از دستاودرهای انقلاب اسلامی، بیان کرد: در این بزنگاه تاریخی نیز جامعه دانشگاهی با بصیریت در میدان حضور دارد و باید با روشنگری نقشه مزورانه و عملیات فریب دشمنان را برای مردم تبیین کنیم.