رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام از برگزاری مسابقه «یاد استاد» ویژه گرامیداشت خسرو آواز ایران استاد محمدرضا شجریان خبر داد.
«شهریار رستمی» با اعلام این خبر گفت: این مسابقه به همت انجمن علمی انیمیشن مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام و همکاری سازمان دانشجویان جهاد دانشگای و دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان ایلام در سه بخش اصلی برگزار می‌شود.
وی با بیان اینکه مهلت ارسال آثار تا ۱۷ آبان ماه است افزود: بخش هنری این مسابقه شامل عکاسی، خطاطی و هنرهای تجسمی، در بخش چند رسانه‌ای شامل انیمیشن، فیلم کوتاه و کلیپ و بخش ادبی شامل دانوشته، داستان کوتاه، و شعر نو و کلاسیک است.
رستمی خاطرنشان کرد: نشانی دبیرخانه ایلام، خیابان فداییان اسلام، مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام است.