مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > بازدید هیئت نظارت و ارزیابی دانشگاه ایلام از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام

هیئت نظارت و ارزیابی دانشگاه ایلام در اولین بازدید آموزشی از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام در سال جاری بر شفافیت و انجام درست کارها تاکید کردند.

به گزارش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد ایلام؛ دکتر «محمد سلاورزی‌زاده»- مدیر هیئت نظارت و ارزیابی دانشگاه ایلام در جریان بازدید از روند آموزشی جهاددانشگاهی ایلام در دیدار با رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات حوزه‌ی آموزش در دانشگاه و مراکز آموزشی احصاء و جهت رفع ایرادات به وزارت علوم ارسال شده است، اظهار کرد: رسالت امور آموزشی دانشگاه و مراکز آموزشی یکی است و باید روال بر بهبود و پیشبرد برنامه‌های دانشگاه بر پایه‌ی درستی، رفع مشکلات و تکمیل تجهیزات و فضای آموزشی باشد.

وی با بیان اینکه در امور آموزشی دانشگاه ایلام را همراه خود بدانید، افزود: شیوه‌های ارزیابی در دانشگاه ایلام تغییر کرده است و به دنبال مچ‌گیری در مراجعه به مراکز آموزشی نیست بلکه نگاه ما ارتقا نظام آموزشی و بالا رفتن سازمان است.

دکتر سلاورزی‌زاده تصریح کرد: عملکرد سازمان بهترین مُبلغ برای مراکز آموزشی است، علاوه بر آن بر تدریس افراد تحصیل کرده و با تجربه باشد

دکتر «محمد پاکزاد»- رئیس جهاددانشگاهی واحد ایلام با تاکید بر اینکه از بیان نقدهای هیئت نظارت دانشگاه ایلام در جهت ارتقای امور آموزشی مرکز استقبال خواهیم کرد، گفت: جهاددانشگاهی به دنبال توسعه‌ای همه جانبه براساس چشم اندازهای ۵ ساله بوده و از پیگیری و بررسی امور به صورت شفاهی پرهیز می‌کند چرا که مکتوب نمودن امور مختلف هم قابل ارزیابی و هم قابل پیگیری است.

در ادامه این دیدار از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام و فضای اداری و آموزشی بازدید به عمل آمد.