مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار فرهنگی > تقدیر و تشکر از مدیر سابق امور آموزشی و پژوهش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام

به گزارش مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام؛ شهریار رستمی -رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام، با توجه به انتصاب جناب آقای مجتبی حاجی نیا به عنوان مدیر اداری جهاددانشگاهی واحد استان ایلام ، از زحمات صادقانه و تلاش‌های صمیمانه ایشان در زمان تصدی در سمت “مدیر امور آموزشی و پژوهش مرکز” طی اهدا لوحی تقدیر و تشکر کردند. متن آن به شرح ذیل می‌باشد:

«و اوفوا الکیل اذا کلتم وزنوا بالقسطاس المستقیم ذلک خیر و احسن تاویلا»

مدیر متعهد و وظیفه شناس

جناب آقای مجتبی حاجی نیاء

به شکرانه‌ توفیق و به پاسداشت همت وثیق جنابعالی دراعمال مدیریت و  اجرای بهینه امور ، بر مجموعه‌ تحت مدیریت، حسن خلق، تعامل سازنده با  همکاران و دانشجویان، ایجاد جوی صمیمانه دربخش تحت مدیریت، جدیت و قاطعیت در امور، این لوح تقدیر تقدیم حضور ارجمندتان می گردد.

ضمن آرزوی تداوم این روند از ایزد منان، کامیابی، تندرستی به همراه پندار نیک و سربلندی حضرتعالی و خانواده محترمتان را خواهان و خواستاریم.

امید است با استعانت از درگاه الهی به موفقیت های روزافزون دست یابید.

شهریار رستمی

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام

در ادامه «هادی نوراللهی» به عنوان مدیر امور آموزشی و پژوهش مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام معرفی شد.