به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی که در نیمسال جاری دروس کارورزی ۱ و کارورزی ۲ را اخذ کرده اند می رساند :
به منظور شروع فرآیند کارورزی ۱ و ۲ ، پس از دریافت فرم های کارورزی ( فرم کارورزی) اقدام به تکمیل فرم معرفی نامه نمایند.
دانشجویان می توانند از روز شنبه مورخ ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۰ لغایت چهارشنبه مورخ ۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ در ساعات اداری برای تایید معرفی نامه کارورزی خود اقدام نمایند. شروع کارورزی منوط به اخذ و تایید معرفی نامه در بازه تعیین شده می باشد.
لذا دانشجویان باید مطابق با دستور العمل دانشگاه جامع علمی کاربردی، مدت ۲۴۰ ساعت اقدام به کارورزی در محیط مرتبط با رشته تحصیلی خود نموده و پس از اتمام دوره کارورزی گزارش کامل کارورزی خود را مطابق با فایل راهنما تکمیل و به همراه گزارش به کارشناس رشته مربوطه تحویل نمایند.
جلسه آشنایی با روند کارورزی هفته آتی برگزار می گردد.
بدیهی است امضای صفحه معرفی نامه کارورزی منوط به تسویه حساب مالی و تکمیل پرونده آموزشی دانشجویان می باشد.