مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار فرهنگی > افتخارآفرینی دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام در جشنواره مد و لباس فجر

گروه مد و لباس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام با اثر مشکات در یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر

مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر که با حضور طراحان از ۱۸ تیرماه ۱۴۰۱ آغاز به کار کرده بود با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رییس شورای فرهنگ عمومی کشور و مسئولان مربوطه در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام، گروه برگزیده از استان ایلام بنام های سرکار خانم لیلا زینی وند، سرکار خانم فاطمه  احمدی، ،سرکار خانم خدیجه جعفری دهبالایی و جناب آقای علی ترحمی در  این جشنواره انتخاب گردیدند.

در  جشنواره یازدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر ، گروه مد و لباس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام با اثر مشکات در مسابقه حضوری “یک طراح یک تزیین کار” عنوان برگزیده این بخش را به خود اختصاص داد.