مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > برگزاری کارگاه دو روزه تعمیر و نگهداری ماشین آلات برش و دوخت

کارگاه آموزشی تعمیر و نگهداری ماشین آلات برش و دوخت به مدت ۲ روز در تاریخ ۲۳ و ۲۴ مردادماه با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد ایلام و شرکت تعاونی دوخت قهرود (ایران چک) برگزار شد.

مرکز نوآوری صنایع دستی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی واحد ایلام در راستای مهارت آموزی دانشجویان رشته‌ی طراحی دوخت و تکنولوژی لباس اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی تعمیر و نگهداری ماشین آلات برش و دوخت نموده است که تدریس دوره توسط مهندس محمدرضا نجفی آرانی، محسن زارعی و میلاد بازرگانی از متخصصین و تکنسین‌های شرکت تعاونی ماشین دوخت قهرود (ایران چک) در سرفصل‌های مختلف انجام می‌شود.

در این کارگاه دانشجویان رشته‌ی طراحی دوخت و فعالان حوزه تولید پوشاک استان با به روزترین تجهیزات و ابزارآلات برش و دوخت البسه در سطح استانداردهای جهانی آشنا شدند.