مراسم اهدای جوایز به مسابقه دلنوشته ای به سردار دلها در سالن اجتماعات دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان ایلام برگزار شد

دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام برگزیده مسابقه دل نوشته ای به سردار دلها شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان ایلام، با حضور دکتر محمدی رئیس این دانشگاه و حجت الاسلام والمسلمین محسن نوروزی مسئول دفتر حوزه نمایندگی ولی فقیه ناحیه بسیج دانشجویی استان ایلام از برگزیدگان مسابقه دلنوشته ای به سردار دلها تقدیر شد.
این مسابقه به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان و در دو بخش خواهران و برادران برگزار شده بود.
برگزیدگان این مسابقه در بخش خواهران خانمها تولیده، محمدی نیا و رادمهر و در بخش برادران آقایان حیدری، تارات و گل نظری بودند.
سرکار خانم محمدی نیا از فعالان فرهنگی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام که در این مسابقه فرهنگی مقام دوم را کسب نمودند.