نشست مدرسان رشته طراحی دوخت با رئیس مرکز جهاد دانشگاهی ایلام

رشته طراحی دوخت نیاز بازار استان است

نشست مدرسان رشته طراحی دوخت با رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام برگزار شد.
در این نشست «شهریار رستمی» رئیس مرکز ضمن تشکر از زحمات مدرسان این رشته گفت: رشته طراحی دوخت از افتخارات مرکز است و برای تقویت آن در تلاش هستیم چرا که این رشته در ایلام از جمله نیازهاست و باید به نیازهای علمی و شغلی جامعه پاسخ بدهیم.
وی فعالیت مدرسان گروه در زمینه برگزاری وبینارها را خوب توصیف کرد و افزود: اجرای برنامه‌های علمی، کاربردی و فرهنگی مرتبط با رشته تحصیلی از جمله اولویت‌های ما در این مرکز است.
رئیس مرکز علمی کابردی جهاد دانشگاهی ایلام وجود مرکز نوآوری و شکوفایی در این مرکز و وجود خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا و بخش فرهنگی را از جمله مزایای بزرگ این مرکز برشمرد و از اساتید دانشگاه خواست هر کدام بر اساس توانمندی و علاقمندی خود با این مراکز همکاری داشته باشند.
مدرسان مرکز نیز در این نشست پیشنهادات خود را برای بهبود سطح کیفی دانشجویان این رشته بیان کردند.