مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > وبینار روابط و مذاکرات تجاری در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام برگزار می‌شود

وبینار آموزشی «روابط و مذاکرات تجاری» در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام برگزار می شود.
مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان ایلام این وبینار را برای دانشجویان مرکز ایلام و دیگر دانشجویان علاقمند برگزار می‌کند.
هدف از اجرای این برنامه آشنایی دانشجویان با فضای کسب و کار و مهارت افزایی د زمینه روابط و مناسبات تجاری و اهمیت مذاکره در کسب و کار و فروش است.
این وبینار آموزشی با تدریس آقای «علی آخی‌زاد» مدرس دانشگاه، ۲۴ آبان ماه ساعت ۱۴ بر روی سامانه امجد به نشانی amjad.jde.ir برگزار می شود.