مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار فرهنگی > پیام تبریک رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی به مناسبت فرا رسیدن نوروز

یا مقلب القلوب والابصار
یا مدبر اللیل و النهار
یا محول الحول والاحوال
حول حالنا الی احسن الحال
نوروز و بهار، این رستاخیز طبیعت که جلوه ای از جمال ربوبی است فرا می رسد و همه موجودات سرود و تسبیح و تقدیس الهی را سر می دهند و طراوت و سرسبزی همه جا را فرا می گیرد تا نوید بخش زندگی و حیات مجدد برای درس آموزان مکتب هستی باشد.نوروز سرآغاز رویش دوباره است .این رویش دوباره می تواند در دل ها و جان های ما حرکتی رو به رشد و به سمت پیشرفت را مجسم و نمایان سازد .
در این روزهای پایانی سال با توجه به شرایط خاص کشور و بروز همه گیری ناشی از بیماری کرونا و نگرانی جدی در خصوص افزایش آلودگی ناشی از ویروس کرونا شایسته است با رعایت تمامی پروتکل های مرتبط با بهداشت فردی و اجتماعی به استقبال نوروز و سال جدید برویم.
اینجانب ضمن قدردانی از زحمات و تلاش های یکایک همکاران ، اساتید و مدرسان گرانقدر و همچنین دانشجویان عزیز پیشایش آغاز سال جدید و بهار طبیعت را به محضر شما و خانواده محترمتان تبریک عرض نموده و امیدواریم با یاری از خداوند متعال و بهره گیری از توانمندی های شایسته خویش در مسیر خدمت علمی و عملی به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران پیروز و سر بلند باشید. آرزوی سلامتی، سعادت و توفیق روز افزون را از درگاه خداوند سبحان مسئلت می نمایم.
شهریار رستمی
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام