مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > کسب جایگاه چهارم توسط مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد ایلام

در ارزیابی مراکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی عنوان شد:

کسب جایگاه چهارم توسط مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد ایلام

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، دکتر «محمدعلی گودرزی» رئیس موسسه آموزشی عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نتایج ارزیابی مراکز را در سال ۹۸ به استان‌ها ارسال نمود که براساس رتبه بندی صورت گرفته ایلام در جایگاه چهارم قرار گرفته است.

براساس این گزارش مراکز آموزشی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در حوزه‌هایی مانند آموزش، نظارت، برنامه‌ریزی، مدرسان، فرهنگی، فناوری، کارآفرینی، پژوهشی و امور مالی مورد ارزیابی قرار گرفته اند. این ارزیابی نیز طبق اظهارات، فایل‌ها و مستندات واصله با دیگر اطلاعات موجود در موسسه توسط کارشناسان ذیربط هر حوزه مطابقت، مورد بررسی و اعتبار سنجی قرار گرفت.

لازم به ذکر است مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی واحد ایلام موفق به کسب رتبه چهارم در بین سایر مراکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی شده است.