مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی ایلام > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام > اخبار فرهنگی > گرامیداشت مقام زن و مادر در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام

به مناسبت گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س)

گرامیداشت مقام زن و مادر در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام

در راستای مقابله با ویروس کووید ۱۹ و همچنین برگزاری مراسم تجلیل از مقام زن و مادر در محل پارک جنگلی چغاسبز از زنان اعضایمرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی ایلام تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان ایلام، به مناسبت گرامیداشت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن و مادر و پرهیز در فضا و مکان سرپوشیده در جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ مراسم پیاده روی در محل پارک چغاسبز با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار گردید.

در این پیاده روی همکاران زن و زنان همسران اعضای جهاد دانشگاهی با اهدای یک شاخه گل و کارت هدیه مورد تقدیر و تجلیل قرار گرفتند.